Programma 80 jarig jubileum bekend

U bevindt zich hier:
/ Programma 80 jarig jubileum bekend

In de afgelopen weken hebben onze activiteitencommissies de laatste hand gelegd aan het programma van het 80-jarig jubileum. Hieronder een korte opsomming van de activiteiten.

Sponsoravond woensdag 15 november

We starten op woensdag 15 november met een sponsoravond. Tijdens deze avond zullen er 2 gastsprekers zijn, we houden natuurlijk nog even geheim wie er deze avond zullen komen. Deze avond zal vooral in het teken staan van het bedanken van onze sponsoren voor hun jarenlange onvoorwaardelijke steun.

Feestavond vrijdag 17 november

Op vrijdag 17 november is de feestavond waarbij al onze senioren leden en de O19 welkom zijn. DJ Bas Stoffelen zal de muzikale omlijsting doen deze avond maar….ja u gaat hierbij ook invulling geven. Elke commissie en ieder elftal kan zich opgeven voor de playbackshow. Deze avond zal ook de verenigingspersoon bekend worden gemaakt. Reden genoeg dus om deze avond aanwezig te zijn. Opgeven voor deze avond via acsenioren@moerseboys.nl.

Quiz avond (O12 t/m O17) zaterdag 18 november

Zaterdagavond worden de hersenen van onze jeugdteams van de O12 t/m O17 getest. Teams zullen deze avond tegen elkaar strijden tijdens de MoBo-quiz. Welk team wordt het slimste team van de oudste jeugd??? Geef je voor deze avond op via jullie leiders.

Spelletjesmiddag (mini’s t/m O11) zondag 19 november

En zondagmiddag is het dan de beurt aan onze jongste jeugd. Jullie behendigheid zal getest worden tijdens een spelletjescircuit, er is een luchtkussen aanwezig en nog een aantal verrassingen die we nog niet kunnen verklappen. Geef je dus snel op via jullie leiders.

We sluiten het jubileum af met de wedstrijd Moerse Boys – VOAB, we hopen dat we dan met iedereen dit 80-jarig jubileum kunnen afsluiten.

Wij als bestuur kijken er al naar uit en hopen jullie op één van deze activiteiten te mogen begroeten.

Met sportieve groeten,

Bestuur Moerse Boys

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp