Reclamebordsponsoring

U bevindt zich hier:
Reclamebordsponsoring

Eén van de meest voorkomende vormen van sponsoring is het plaatsen van een reclamebord bij het veld. Daarnaast is het vanaf dit seizoen ook mogelijk om aan het hoofdveld een banier te plaatsen. Op deze pagina vindt u naast de vele mogelijkheden ook alle huidige bordsponsors.

Algemeen

Afspraken voor reclameborden gelden voor een periode van 4 voetbalseizoenen. Na deze periode wordt de afspraak stilzwijgend verlengd, met telkens één seizoen. Tijdens de genoemde periode van 4 jaar geldt het bij aanvang van de afspraak overeengekomen vaste sponsortarief, hierna wordt het actuele sponsortarief in rekening gebracht. De productie en -plaatsingskosten van het reclamebord komen voor rekening van de Moerse Boys.
Indien een bord vanwege slijtage of op verzoek van de sponsor wordt vernieuwd, geldt dit als een nieuwe afspraak voor een periode van 4 seizoenen.

We hebben verschillende opties rondom de plaatsing van reclameborden.

  • Reclamebord op hoofdtribune. Bord van 900×75 cm op de zittribune, voorzien van de naam en/of logo van de sponsor.
  • Reclamebord op staantribune. Bord van 480×50 cm op de staantribune, voorzien van de naam en/of logo van de sponsor.
  • Reclamebord langs hoofdveld, veld B of veld C. Bord van 300×75 cm voorzien van de naam en/of logo van de sponsor. Ook mogelijkheid om op meerdere velden een reclamebord te plaatsen tegen een aantrekkelijk tarief.
  • Reclamebord naast ballenvangers achter doelen hoofdveld. Bord van 300×75 cm naast ballenvangers achter het doel, hoog geplaatst, voorzien van de naam en/of logo van de sponsor.
  • Reclamebord 2-zijdig langs hoofdveld en Mosterdpad / randweg. Bord van 300×75 cm langs hoofdveld en zichtbaar vanaf beide zijden, 2-zijdig voorzien van de naam en/of logo van de sponsor.
  • Reclamebord langs kantine en langs trottoir naar kleedkamers. Bord van 300×75 cm langs trottoir bij kantine naar kleedkamers, voorzien van de naam en/of logo van de sponsor in zwart en/of grijstinten op witte ondergrond.
  • Reclamebord aan reclamezuil. Bord van 70×40 cm aan de reclamezuil, voorzien van de naam en/of logo van de sponsor.
  • Reclamebanier aan vlaggenmast. Banier van 250×80 cm aan een vlaggenmast, voorzien van de naam en/of logo van de sponsor. Hoogte van de mast is ongeveer 6 meter, plaatsing bij het hoofdveld van sportpark Akkermolen.

 

Heeft u ook interesse in een reclamebord, neem dan contact op met een van onze sponsor-commissieleden. U vindt de contactgegevens op deze pagina.