Technisch jeugdplan

U bevindt zich hier:
/ Technisch jeugdplan

Moerse Boys is een club, waarbij de jeugd een belangrijke rol speelt. Met een aantal gediplomeerde trainers, wordt bij elke jeugdcategorie aandacht besteed aan de opleiding van de jeugdspelers. Om voor iedereen een duidelijk beeld te scheppen, waarom we dit allemaal doen, is gemeend een beleidsplan op te stellen, waarin elke categorie apart aan bod komt.

Hierin wordt specifiek weergegeven wat voor die bepaalde categorie belangrijk is en waar wij (Moerse Boys) menen dat de aandacht specifiek naar uit moet gaan bij deze groep. Er mag natuurlijk altijd aandacht worden gegeven aan aspecten die jij als trainer op dat moment belangrijk vindt. Het boek is een leidraad zodat er een bepaalde structuur aanwezig is binnen de jeugdopleiding.

Hiernaast komen nog andere algemene punten aan de orde, die alleen ter ondersteuning dienen van de aanwezige kennis en capaciteiten van zowel trainers als leiders. Om actueel te blijven en in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen c.q. behoeftes (van dit plan) kunnen bepaalde facetten al dan niet veranderen per categorie.

Wel is het de bedoeling dat de grote lijnen gevolgd worden, zodat niet alleen iedereen op een lijn zit binnen de club, maar ook op een leuke, doelgerichte manier de kwaliteit van onze jeugd, samen, naar een nog hoger plan te tillen en te houden!

Klik hier voor het Technisch jeugdplan (versie november 2015)