Lid worden

U bevindt zich hier:
/ Lid worden

Wil je lid worden? Wat leuk! Lees hieronder hoe dat in z’n werk gaat.

Je mag eerst drie keer komen trainen om te kijken of het nét zo leuk is als je denkt. Pas daarna hoef je te beslissen of je echt lid wilt worden. Wil je je direct aanmelden zonder te proberen? Klik dan hier. Twijfel je nog of je lid wil worden maar wil je wel trainen? Stuur dan een mailtje naar de jeugdcommissie. Je hoort dan snel van ons!

Wist je dat je vanaf 6 jaar ook al competitiewedstrijden mag spelen?

Als je 19 jaar of ouder bent, voetbal je bij de senioren. Heb je zin om bij onze club te komen voetballen? Meld je dan via onderstaande link aan. Wil je eerst meer informatie over voetballen bij de senioren, neem dan contact op via de mail met onze technische commissie . Zij nemen dan weer contact met jou op!

Meteen inschrijven?
Dat kan natuurlijk ook! Vul via onderstaande link het inschrijfformulier in. Je wordt doorverwezen naar de site van de KNVB. Op deze pagina kies je allereerst het soort lidmaatschap.

De eerste optie wordt door ons niet gebruikt. Wil je voetballen bij ons, dan kies je optie 2. Voor trainers en leiders die lid willen worden, kies je voor de derde optie, dus niet-spelend. Wil je jezelf aanmelden als rustend lid, dan kies je voor de laatste optie, vereniging.


Ja, ik meld me aan bij Moerse Boys


De persoonsgegevens vermeld op het aanvraagformulier worden, na toelating tot het lidmaatschap, opgenomen in het ledenbestand van onze vereniging. De vereniging is als lid van de KNVB, op grond van diens statuten en reglementen, verplicht deze gegevens ook te verstrekken aan de KNVB.
De vereniging stelt deze persoonsgegevens verder zelf niet ter beschikking aan derden, maar gebruikt de gegevens uitsluitend voor reguliere verenigingszaken zoals bijvoorbeeld contributie-inning, teamindeling en communicatie. Meer informatie vind je in onze privacy-verklaring.