Doelstelling Senioren

U bevindt zich hier:
/ Doelstelling Senioren

Doelstelling Senioren

Selectie  (Moerse Boys 1 en 2)

De selectie is duidelijk prestatiegericht. Spelers die deel uitmaken van de selectie trainen twee maal per week, namelijk op dinsdag- en donderdagavond In overleg met de trainer kan hiervan worden afgeweken. Spelers die zijn verhinderd worden in de gelegenheid gesteld om op een andere avond te trainen.

Beide elftallen worden samengesteld met spelers van de selectie. Spelers die niet in aanmerking komen voor Moerse Boys 1 of 2, maar wel deel uitmaken van de selectie worden indien nodig tijdelijk ondergebracht bij Moerse Boys 3. Wanneer het aantal spelers binnen de selectie niet toereikend is voor Moerse Boys 1 en 2 worden spelers opgeroepen van Moerse Boys 3 of de A jeugd.

Moerse Boys 3

Dit elftal wordt gevormd door spelers die tijdelijk niet in aanmerking komen voor een positie in Moerse Boys 1 of  2, maar die wel bij de selectie behoren. Ook selectiespelers die terugkeren na een blessure en wedstrijdritme willen opdoen komen in aanmerking voor dit elftal. Daarnaast bestaat dit elftal uit een mix van oudere en jongere spelers die op basis van kwaliteit de selectie kunnen ondersteunen bij mogelijke personele problemen.

Overige seniorenelftallen

Deze elftallen worden door de technische commissie in overleg met de leiders samengesteld. Om persoonlijke voorkeuren van spelers in de samenstelling van elftallen mee te wegen wordt in de maanden april/mei via de leiders naar hun mening gevraagd. Zoveel als mogelijk worden vervolgens, in overleg met de leiders, de elftallen samengesteld.

Jeugdspelers kunnen alleen met instemming van de jeugdcoördinatoren bij een seniorenelftal worden ingedeeld.