Supportersvereniging

U bevindt zich hier:
/ Supportersvereniging

logo_svVoetbalvereniging Moerse Boys staat al sinds haar oprichting in 1943 bekend om de sportiviteit, saamhorigheid en gezelligheid. Nu, meer dan 75 jaar later, kunnen we trots zijn dat deze drie eigenschappen nog steeds kenmerkend zijn voor onze vereniging. Zo’n tien jaar geleden is dan ook besloten om een supportersvereniging (SV) op te richten voor eenieder die de VV Moerse Boys een warm hart toedraagt.

De eerste officiële supporters-vereniging van Moerse Boys heeft tot doel de drie eerder genoemde kenmerken nog eens te onderstrepen en onze club op een positieve manier te steunen. Door lid te worden van de supportersvereniging laat je zien dat Moerse Boys jouw club is!

De supportersvereniging is een op zichzelf staande vereniging, die de gehele VV Moerse Boys steunt. Supporters jonger dan 16 jaar kunnen zich voor €7,50 per seizoen een jaar lang lid noemen van de SV Moerse Boys. Supporters vanaf 16 jaar betalen €15,- per seizoen. Hiervoor krijg je niet alleen elk jaar een nieuw mooi Moerse Boys-item, maar heb je bijvoorbeeld ook recht om mee te gaan met het jaarlijkse supportersuitje.

Voor meer informatie over alle activiteiten en acties van de supportersvereniging kun je altijd terecht bij één van de initiatiefnemers. Ook kun je eventuele vragen of ideeën per mail sturen naar svmoerseboys@gmail.com .

Bestuur Supportersvereniging:

sv-websiteOmdat de supportersvereniging los staat van de VV Moerse Boys, geeft lidmaatschap van de SV geen recht op deelname aan door VV Moerse Boys georganiseerde activiteiten. De gehele contributie van de SV zal worden gebruikt voor SV-doeleinden. Om lid te worden van de SV hoef je geen lid te zijn van VV Moerse Boys.

Laat zien dat het oranje-witte bloed ook door jouw aderen stroomt!