Supportersvereniging

U bevindt zich hier:
/ Supportersvereniging

Voetbalvereniging Moerse Boys staat al sinds haar oprichting in 1943 bekend om de sportiviteit, saamhorigheid en gezelligheid. Nu, meer dan 80 jaar later, kunnen we trots zijn dat deze drie eigenschappen nog steeds kenmerkend zijn voor onze vereniging. Zo’n 15 jaar geleden is dan ook besloten om een supportersvereniging (SV) op te richten voor eenieder die vv Moerse Boys een warm hart toedraagt.

De eerste officiële supportersvereniging van Moerse Boys heeft tot doel de drie eerder genoemde kenmerken nog eens te onderstrepen en onze club op een positieve manier te steunen. Door lid te worden van de supportersvereniging laat je zien dat Moerse Boys jouw club is!

De supportersvereniging is een op zichzelf staande vereniging, die de gehele vv Moerse Boys steunt. Supporters jonger dan 16 jaar kunnen zich voor €10,- een jaar lang lid noemen van SV Moerse Boys. Supporters vanaf 16 jaar betalen €17,50 per jaar. Hiervoor krijg je niet alleen elk jaar een nieuw mooi Moerse Boys-item, maar heb je bijvoorbeeld ook recht om mee te gaan met het jaarlijkse supportersuitje.

Voor meer informatie over alle activiteiten en acties van de supportersvereniging kun je altijd terecht bij één van de initiatiefnemers, op Instagram (@svmoerseboys) of op Facebook. Ook kun je eventuele vragen of ideeën per mail sturen naar svmoerseboys@gmail.com .

Bestuur Supportersvereniging:

Omdat de supportersvereniging los staat van vv Moerse Boys, geeft lidmaatschap van de SV geen recht op deelname aan door vv Moerse Boys georganiseerde activiteiten. De gehele contributie van de SV zal worden gebruikt voor SV-doeleinden. Om lid te worden van de SV hoef je geen lid te zijn van vv Moerse Boys.

Laat zien dat het oranje-witte bloed ook door jouw aderen stroomt!