Kleding/tassen sponsoring

U bevindt zich hier:
Kleding/tassen sponsoring

De naam van uw bedrijf dat prijkt op het oranje shirt van Moerse Boys, is dat niet een mooie vorm van exposure? Of een team uitgerust met trainingspakken of tassen met uw naam erop? Het is allemaal mogelijk bij ons.

Algemeen

Afspraken voor sponsoring van kleding en tassen gelden voor een periode van 4 seizoenen. Na deze periode kan de afspraak stilzwijgend worden verlengd, met telkens één seizoen. Tijdens de genoemde periode van 4 jaar geldt het bij aanvang van de afspraak overeengekomen vaste sponsortarief, hierna wordt het actuele sponsortarief in rekening gebracht.

Standaard wordt het logo of de bedrijfsnaam in één kleur gedrukt. Meerdere kleuren zijn mogelijk tegen nader overeen te komen meerprijzen, afhankelijk van de gewenste weergave. De kosten van de kleding en tassen en het bedrukken daarvan komen voor rekening van Moerse Boys. Indien kleding of tassen vanwege slijtage of op verzoek van de sponsor vernieuwd worden, geldt dit als een nieuwe afspraak voor een periode van 4 seizoenen.

  • Shirtsponsor voorzijde: Een elftal van Moerse Boys zal aan alle competitie en KNVB-bekerwedstrijden deelnemen in een shirt dat aan de voorzijde voorzien is van de naam en/of logo van de sponsor.
  • Shirtsponsor achterzijde: Een elftal van Moerse Boys zal aan alle competitie en KNVB-bekerwedstrijden deelnemen in een shirt dat aan de achterzijde voorzien is van de naam en/of logo van de sponsor. De beschikbaarheid van shirtsponsoring op de achterzijde is afhankelijk van de shirtsponsor op de voorzijde.
  • Shirtsponsor warming-up shirts: Een elftal van Moerse Boys zal voorafgaande aan alle competitie en KNVB-bekerwedstrijden de warming-up uitvoeren in een shirt dat aan één zijde is voorzien van de naam en/of logo van de sponsor.
  • Trainingspakkensponsor: Een elftal van Moerse Boys zal bij deelname aan alle competitie en KNVB-bekerwedstrijden gebruik maken van trainingspakken die voorzien zijn van de naam en/of logo van de trainingspakkensponsor.
  • Coachjassensponsor: De begeleiders van het betreffende elftal zullen bij deelname aan alle competitie en KNVB-bekerwedstrijden gebruik maken van coachjassen die voorzien zijn van de naam en/of logo van de shirtsponsor. Het is mogelijk om de coachjassensponsoring te combineren met de shirtsponsoring voorzijde of de trainingspakkensponsoring.
  • Broek- en kousensponsor: Looptijd minimaal voor 4 seizoenen. Een elftal van Moerse Boys zal gedurende deze periode aan alle competitie en KNVB-bekerwedstrijden deelnemen in een broek die voorzien is van de naam en/of logo van de sponsor.
  • Tassensponsor: Een seniorenelftal van Moerse Boys zal bij deelname aan alle competitie en KNVB-bekerwedstrijden gebruik maken van sporttassen die voorzien zijn van de naam en/of logo van de tassensponsor.

Heeft u interesse in het sponsoren van keding of tassen dan kunt u contact opnemen met een van de leden van onze sponsorcommissie. U vindt de contactgegevens op deze pagina.