Hoofdsponsor Jeugd

U bevindt zich hier:
/ Hoofdsponsor Jeugd

QNP: Dat spreekt voor zich

Sinds 1990 is QNP ICT & Telecom Professionals actief als one-stop-shopping partner op het gebied van automatisering, telecommunicatie, multifunctionele apparaten en de ICT dienstverlening. Snel, overzichtelijk en vooral efficiënt. Want bij QNP ICT & Telecom Professionals treft u alle professionals onder één dak. Reeds jaren vervullen zij deze unieke rol als volwaardig automatisering en telecommunicatie partner.

QNP ICT & Telecom Professionals heeft zich gericht op het midden- en kleinbedrijf in Noord-Brabant en Zeeland. Door regionaal te werken zijn ze in staat om zeer concurrerende tarieven te hanteren. Ze werken samen met hun klanten steeds aan een langdurige relatie, zodat ze in staat zijn organisatiegerichte adviezen neer te leggen. QNP ICT & Telecom Professionals zit dan ook zij aan zij met haar klanten. Zij bundelen hun expertise op het gebied van automatisering, datacommunicatie, telecommunicatie en multifunctionele apparaten om samen met hun klanten steeds de juiste toekomstgerichte keuze te maken.

Dagelijks houden ongeveer 40 gespecialiseerde medewerkers zich bezig met de meest uiteenlopende vraagstukken op het vlak van ICT. Hun uitgangspunt bij leveringen en diensten is dat de klant beschikt over de juiste oplossing.

Meer informatie over QNP ICT & Telecom Professionals vindt u op hun website, www.qnp.nl.

QNP ICT & Telecom Professionals
Rithmeesterpark 60
4838 GZ BREDA