Nieuwe rubriek: ‘De Lentestop’ brengt Moerse Boys naar u toe

U bevindt zich hier:
/ Nieuwe rubriek: ‘De Lentestop’ brengt Moerse Boys naar u toe

Het is een rare tijd. Sportpark Akkermolen is leeg, al enkele weken. Geen rollende bal, geen hollende voetballers. Geen juweeltjes van doelpunten, geen katachtige reflexen. Geen gezellige derde helft, geen slap geouwehoer. Niets van dat. Meer dan ooit is voetbal slechts bijzaak. Het is de wereld tegen het Coronavirus. En toch missen we het. En toch missen we Moerse Boys.

Daar gaan we verandering in brengen! Een klein beetje dan. Ludo Vriends, Maikel Nouws, Michiel van en Broek, Olav den Ridder, Patrick Joosen, Peter Vriends en Ron Hendrikx gaan de komende tijd de strijd aan tegen de verveling. De digitale pen als vlijmscherp wapen. Zij gaan zorgen voor lezenswaardige artikels/columns/verhalen om u door deze bizarre periode heen te loodsen. Zij gaan proberen Moerse Boys toch een beetje naar uw huiskamer te brengen, nu u zelf niet naar Moerse Boys kunt. Dit alles onder de noemer ‘De Lentestop’.

Vaste tijdstippen
Op vaste tijdstippen, op vaste dagen. Te beginnen op woensdagavond (omstreeks 18.00 uur) en zaterdagochtend (omstreeks 09.00 uur). Leesvoer over, of in ieder geval met een relatie tot, Moerse Boys. Leesvoer voor bij het ontbijt, op het toilet of in de bank. Opdat we onszelf voor even toch op Akkermolen wanen. Opdat het Moerse Boys-virus het Coronavirus overwint.

Meewerken? Dat kan! Heb jij inspiratie voor een artikel/column/verhaal? Doe mee! Stuur jouw stuk op naar Michiel van den Broek (michielvdbr@hotmail.com) en hij zorgt ervoor dat jouw verhaal via de website en de social media de aandacht krijgt die het verdient. Geen vlotte pen, maar wel interessante onderwerpen? Schroom dan ook niet om een van de eerdergenoemde namen te contacteren. Samen houden we de website levend!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp