Van Meer Schoenen voorziet Moerse Boys-vrouwen van nieuwe shirts

U bevindt zich hier:
/ Van Meer Schoenen voorziet Moerse Boys-vrouwen van nieuwe shirts

Van Meer Schoenen uit Rijsbergen is al jarenlang een trouwe sponsor van Moerse Boys. Een poosje geleden toonden Hans en Willemijn van Meer nog maar eens hun barmhartigheid: zij staken de volledige damesafdeling van onze vereniging in het nieuw. Toeval of niet: Dames 2 kroonde zich in de nieuwe shirts direct tot kampioen. Nota bene in Rijsbergen, onder de rook van Van Meer Schoenen.

Wie Van Meer Schoenen zegt, zegt deskundigheid en persoonlijke benadering. Het zijn eigenschappen waar Hans en Willemijn, samen met hun personeel, al sinds mensenheugenis in uitblinken. Voor voetbalschoenen of keepershandschoenen kun je altijd bij hen terecht. Zij geven advies op maat, met oog voor jouw (on)mogelijkheden en wensen. En altijd met een vriendelijke, warme benadering.

Vanzelfsprekend kan je ook voor ‘dagelijkse’ schoenen, wandelschoenen of hardloopschoenen terecht aan de Hogestraat 3 in Rijsbergen. Keuze is reuze! Kijk anders eens op https://www.vanmeerschoenen.nl/nl/ en check het assortiment van Van Meer Schoenen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp