Tenax voorziet Moerse Boys 5 van gloednieuwe voetbaltassen

U bevindt zich hier:
/ Tenax voorziet Moerse Boys 5 van gloednieuwe voetbaltassen

Nieuwe tassen voor Moerse Boys 5! In de volksmond wordt dit team nog weleens het ‘veteranenelftal’ genoemd, maar met hun nieuwe voetbaltassen zijn zij zo blij als een klein kind in een snoepwinkel. Kijk ze eens stralen! En dat alles mogelijk gemaakt door Niels en Cindy Dictus van Tenax.

De nieuwe tassen zijn voor Niels Dictus overigens een win-win-situatie. Als speler van het vijfde elftal loopt hij voortaan met een gloednieuwe, kekke voetbaltas het sportpark op. En als ondernemer prijkt zijn logo fraai op de nieuwe oranje-zwarte tassen. Uiteraard is Moerse Boys Niels en Cindy bijzonder dankbaar voor deze geste!

Het bedrijf Tenax – voluit Tenax Tree Plugs & Seeds B.V. -, is ontstaan uit de liefde en fascinatie van Niels voor de boomteelt. De onderneming heeft als doelstelling ‘kwekers een voorsprong te geven dankzij een goede oorsprong’. Haar locatie aan de Overasebaan 11 te Rijsbergen biedt ruimte aan een speciale kiemopstelling, zaden- en materialenopslag, tunnels en containervelden. Check zelf eens de website van Tenax: www.tenax-plugs-seeds.nl.

Niels en Cindy, namens Moerse Boys – in het bijzonder namens mannen van het vijfde – nogmaals dank voor de nieuwe tassen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp