Nieuwe leden voor Activiteitencommissie Jeugd gezocht

U bevindt zich hier:
/ Nieuwe leden voor Activiteitencommissie Jeugd gezocht

We zijn dringend op zoek naar nieuwe leden voor onze activiteitencommissie van de jeugd. Enerzijds om de activiteiten te kunnen blijven organiseren, anderzijds om weer fris en fruitig tegen alles aan te kijken en misschien tot nieuwe activiteiten te komen.

Door het seizoen heen organiseren wij diverse activiteiten zoals het teerfeest, jeugdkamp en de pietenavond. Tevens assisteren we ook de jeugdcommissie bij het toppertjestoernooi, herfst- en voorjaarsclinic en bij de kerststerrenactie. Elke enthousiasteling kunnen we gebruiken, hoe klein of groot het gat in je agenda ook is. Mocht je ons wel willen ondersteunen bij activiteiten maar niet willen plaatsnemen in de commissie, dan ben je ook van harte welkom om te reageren.

Reageren kan door een mail te sturen naar acjunioren@moerseboys.nl of een belletje naar Danny van Laerhoven (06-13319857). Als je verder nog vragen hebt, spreek in het weekend gerust één van de leden aan op ons sportpark (Marleen van Overveld, Niek Zagers, Ronald Tax of Danny van Laerhoven).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp