Moerse Bossen sponsort Moerse Boys: nieuwe trainingspakken voor JO19-1

U bevindt zich hier:
/ Moerse Bossen sponsort Moerse Boys: nieuwe trainingspakken voor JO19-1

Moerse Bossen. Moerse Boys. Wat scheelt het? Onlangs werden de mannen van de JO19-1 verblijd met nieuwe trainingspakken. Achterop de jacks prijkt fraai het logo van restaurant De Moerse Bossen, dat de sponsoring van de nieuwe trainingspakken voor haar rekening nam.

De Moerse Bossen is in Zundert alom bekend en gewaardeerd. Het restaurant van eigenaresse Patricia van Tienen, gelegen aan de Rucphenseweg 30, is op zomerdagen een perfecte uitvalbasis voor fietsers, ouders met kinderen of andere Bourgondiƫrs. Rijd op een zomerse dag voorbij De Moerse Bossen en je weet zeker dat elk tafeltje op het grote terras bezet is. Kinderen ravottend in de speeltuin. Maar ook in de koudere maanden kun je uitstekend terecht bij het gezellige etablissement, waar kwaliteit en betaalbaarheid hoog in het vaandel staan. Check eens de menukaart op de website en reserveer direct een tafeltje!

De mannen van de JO19-1 komen in ieder geval weer goed voor de dag in hun nieuwe trainingspakken. Daarvoor zijn zij Patricia bijzonder dankbaar. En klaarblijkelijk brengen de pakken ook nog geluk, want Moerse Boys JO19-1 is bezig aan een uitstekend seizoen in de eerste klasse.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp