Mannen 7×7 45+ met nieuwe tassen en coachjas het nieuwe seizoen in

U bevindt zich hier:
/ Mannen 7×7 45+ met nieuwe tassen en coachjas het nieuwe seizoen in

De mannen van de 7×7 45+ hebben hun tweede seizoen beëindigd. In wisselende samenstellingen werden eveneens wisselende resultaten geboekt. De onderlinge sfeer was veel constanter: positief, vergevingsgezind en altijd gezellig. En dat is uiteindelijk waarom ze op de vrijdagavond zijn gaan ballen.

Vanaf de (her-)start kregen de mannen de beschikking over passende broeken, vooral XXXL, en ruime kousen in de maat 47-53…, beschikbaar gesteld door de loyale sponsor Sonac (lees: Ronald Snepvangers) waardoor de mannen keurig uniform gekleed binnen de lijnen konden verschijnen. Des te groter was het contrast om ze telkens op vrijdag te zien verschijnen met tennistassen, zwemtassen, boodschappentassen of verschoten Moerse Boys-tassen met reclame-uitingen uit lang vervlogen tijden. Deze koddige situatie wist Ronald te verbeteren door nieuwe tassen voor de mannen beschikbaar te stellen en een echte coachjas voor de leider van dienst op vrijdagavonden met barre weeromstandigheden.

De tassen en de jas zijn voorzien van een opdruk van Darling Ingredients. Darling Ingredients is een wereldwijd opererende organisatie die afval- en restproducten uit de agrarische sector en de voedselindustrie op een duurzame manier weer verwerkt tot ingrediënten voor deze sectoren. Meer informatie op www.darlingii.com.

Overdracht Tassen

 

De foto van de ‘officiële’ overdracht geeft een goed beeld van de sfeer van het team. Iedereen van 45+ met (zwarte!) voetbalschoenen die nog enigszins een looppasje kan doen en een bal kan raken is welkom om mee te spelen. De ontspanning en het plezier is vele malen belangrijker dan het resultaat.

Ronald, namens Moerse Boys, en zeker de 45+mannen bedankt voor de jas en de tassen!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp