Loon- en grondwerkbedrijf W. Huijbregts sponsort windjacks en tassen

U bevindt zich hier:
/ Loon- en grondwerkbedrijf W. Huijbregts sponsort windjacks en tassen

Loon- en grondwerkbedrijf W. Huijbregts heeft onze vereniging onlangs op fraaie wijze gesponsord. Niet alleen kreeg Moerse Boys 3 (ofwel: het oude MB5) gloednieuwe voetbaltassen, eerder al werden alle leiders en trainers van Moerse Boys voorzien van nieuwe windjacks. Een bijzondere geste van een trouwe sponsor.

Loon- en grondwerkbedrijf werd ooit opgericht door Wil Huijbregts en zijn vader. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een alom gerespecteerd en bekend loon- en grondverzetbedrijf. Niet op de laatste plaats door de inzet van vrouwlief Ingrid en zoon Stef, die beide ook in het bedrijf zitten. De drukte bij het bedrijf was voor Stef ongetwijfeld een belangrijke reden om zijn voetbalschoenen afgelopen zomer aan de wilgen te hangen. Met de nieuwe tassen bewijst hij zijn oude ploeggenoten toch nog een mooie dienst. Ook alle leiders en trainers lopen er met de nieuwe windjacks gelikt bij.

In de jaren ’80 begonnen met één preiponsmachine, heeft het bedrijf zich in de laatste decennia ontwikkeld tot een onderneming met een grote hoeveelheid aan machines en apparatuur én zo’n dertig werknemers. Voor grondverzetwerkzaamheden of civiele werken moet je bij Loon- en grondwerkbedrijf W. Huijbregts zijn. Check ook eens de gelikte website: https://whuijbregts.nl/.

Wil, Ingrid en Stef, bedankt voor deze fraaie sponsoring. Als vereniging zijn we enorm dankbaar dat we steeds weer op jullie kunnen rekenen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp