Dredeco Loodgietersbedrijf schenkt Moerse Boys 8 nieuwe tassen en trainingspakken

U bevindt zich hier:
/ Dredeco Loodgietersbedrijf schenkt Moerse Boys 8 nieuwe tassen en trainingspakken

Was het de aanwezigheid van sponsor Dré de Koning die de spelers inspireerde? Of toch de rentree van zoon Bas die het verschil maakte? Feit blijft dat Moerse Boys 8, beter bekend als ‘Ut Zaoterdag’, recent stuntte met een 3-1-zege op titelkandidaat VVR. Voorafgaand ging het team op de foto met Dré en Bas van Dredeco Loodgietersbedrijf, die de heren eerder dit seizoen voorzagen van nieuwe tassen en trainingspakken.

Al enige jaren zijn Dredeco en Moerse Boys 8 aan elkaar verbonden. Niet alleen omdat zoonlief en mede-eigenaar Bas deel uitmaakt van het oranje-witte keurkorps, maar ook omdat Dredeco al een pooslang het zaterdagteam sponsort. Tot grote blijdschap van de heren van het achtste. Het loodgietersbedrijf van Dré en Bas staat verder vooral bekend om zijn goede service. Problemen met de CV? Een nieuwe warmtepomp? De heren van Dredeco staan voor u klaar!

Dat Bas ondanks de sponsoring geen voorkeurspositie geniet binnen het team, werd tegen VVR overigens wel duidelijk. Trainer Richard Lochten liet de linkspoot ‘gewoon’ vlaggen in de eerste helft. Het deed vader Dré besluiten om voortijdig het sportpark te verlaten. Maar niet voordat hij de spelers een kratje bier beloofde na afloop. Iedereen tevree!

Dré en Bas, enorm bedankt weer voor de fraaie tassen en trainingspakken. Fijn dat we steeds weer op jullie steun kunnen rekenen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp