Barbier Kurt en Fysiotherapie Kevenaar schenken MB7 nieuwe trainingspakken

U bevindt zich hier:
/ Barbier Kurt en Fysiotherapie Kevenaar schenken MB7 nieuwe trainingspakken

De mannen van Moerse Boys 7 (ofwel: Moerse Boys Zaterdag 2) lopen er sinds enige tijd weer fraai bij. Spiksplinternieuwe trainingspakken kregen zij, gesponsord door Barbier Kurt en Praktijk Kevenaar Fysiotherapie B.V. Kekke pakken, nadat het zevende onlangs ook al nieuwe tassen in ontvangst nam.

Barbier Kurt, vader van speler Yannick Sonnemans, is inmiddels al enige jaren niet meer weg te denken uit de mannenkapperswereld in Zundert. Hij richt zich op haar- en baardverzorging voor mannen vanaf zestien jaar. Met zijn gastvrijheid, zijn fraaie, warme ‘shop’ en zijn uitmuntende kwaliteiten met de schaar is hij meer dan zomaar een kapper. Een bezoekje aan Barbier Kurt aan de Lijsterstraat 6 in Zundert is een ervaring op zich.

Op steenworpafstand van de kapperszaak van Kurt bevindt zich Praktijk Kevenaar, de fysiotherapiepraktijk van Thijs Akkermans. Thijs is oud-speler van Moerse Boys Zaterdag 2 en tegenwoordig dus eigenaar van zijn eigen fysiotherapiepraktijk. Vrij recent verhuisde hij met zijn onderneming naar Poteindplein 5 in Zundert, waar hij met zijn team uitgebreide faciliteiten heeft om uw acute of chronische pijnklachten te verhelpen of te verlichten. Fysieke klachten? Bel Kevenaar!

Kurt en Thijs, namens Moerse Boys, in het bijzonder de mannen van Moerse Boys 7, enorm bedankt voor jullie geste!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp