Autorijschool Peter de Hoon schenkt de JO19-1 nieuwe voetbaltassen

U bevindt zich hier:
/ Autorijschool Peter de Hoon schenkt de JO19-1 nieuwe voetbaltassen

Al jarenlang zijn Autorijschool Peter de Hoon en Moerse Boys JO19-1 (voorheen A1) aan elkaar verbonden. Ook dit seizoen heeft rijinstructeur het vaandelteam van onze jeugdafdeling weer voorzien van spiksplinternieuwe voetbaltassen. Daarnaast loopt ook de JO19-2 rond in fraaie tassen die gesponsord zijn door de rijinstructeur.

Peter de Hoon is al sinds 2005 eigenaar van zijn eigen autorijschool. Sindsdien hielp hij veel Zundertenaren aan hun eerste rijbewijs. Niet alleen voor het reguliere B-rijbewijs, maar ook voor het aanhangerrijbewijs ben je bij Peter aan het juiste adres. Met de nodige dosis humor begeleidt hij jou op weg naar dat felbegeerde papiertje. Ben je onzeker over jou stuurkunsten? Geen probleem. Peter is immers gecertificeerd faalangstinstructeur. Klaar om te starten? Aanmelden voor rijlessen kan via peterdehoon.nl.

De mannen van de JO19-1 kunnen er de komende jaren weer tegenaan met hun fraaie voetbaltassen. Peter, hartelijk dank dat wij als vereniging Moerse Boys al jarenlang kunnen rekenen op jouw support. Bijzonder waardevol!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp