Zonnige start voor Kunstgrascup JO9 en JO10

U bevindt zich hier:
/ Zonnige start voor Kunstgrascup JO9 en JO10

Vandaag was het eindelijk zo ver. De JO9 en JO10 waren aan de beurt voor hun zaterdagactiviteit. Na wederom een zeer geslaagde voetbalschool op de vrijdagavonden, mochten deze categorieën nu ook op zaterdag hun kunsten vertonen. En dat men daar om zat te springen was aan de opkomst duidelijk te merken. Nagenoeg alle kinderen stonden om 10:00u paraat om te beginnen met de onderdelen. Het complex was op dat tijdstip erg oranje gekleurd en bomvol activiteit. Op alle velden waren teams bezig met een training of een andere invulling van de zaterdagochtend. Het is echt bewonderingswaardig hoe men bij Moerse Boys telkens weer een andere invulling geeft aan het voetballen in coronatijd.

Nu weer terug naar de JO9 en JO10… De teams waren onderling gemixt en de krachtsverschillen waren daardoor minimaal. Het leverde leuke partijtjes op, maar ook de onderdelen waar men punten kon verdienen voor het team waren een lust voor het oog. Bij de hindernisbaan mochten ook de teambegeleiders laten zien dat het qua motoriek allemaal nog in orde was. Het latjetrappen was eveneens een geweldig onderdeel. “Ik wist niet dat op de lat schieten zo leuk kon zijn”, was een van de reacties van een speler die net het aluminium geraakt had. Iedere keer wilde men weer het record verbeteren. Dit lukte helaas niet altijd maar ook vandaag stond het spelplezier weer bovenaan. Na ruim een uur was het tijd om af te sluiten met een welverdiend bekertje ranja voor alle deelnemers.

De organisatie heeft ondertussen alle scorekaarten van de spelbegeleiders ontvangen en verwerkt (zie hieronder). Deze scores zullen worden opgeteld bij de scores van volgende week om zo tot een winnaar te komen. We rekenen dan ook weer op dezelfde opkomst en hopen op hetzelfde enthousiasme van zowel spelers als leiders. Tot volgende week!

Teams Dag 1 Dag 2 Totaalscore
Ajax 33
Liverpool 22
Bayern München 22
Real Madrid 10
Juventus 19
Manchester United 14
Barcelona 23
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp