Zaterdag, de mooiste dag van de week – activiteiten tijdens de coronatijd

U bevindt zich hier:
/ Zaterdag, de mooiste dag van de week – activiteiten tijdens de coronatijd

Zaterdag is en blijft de mooiste dag van de week! Maar…… door Corona is er nog steeds geen competitievoetbal! De voetbalschool is afgelopen! De Lockdown Competitie is afgerond! Wat nu..… Stil te zitten? Niks doen?……. Maar natuurlijk niet!!!! We zijn niet voor niets door de KNVB uitgeroepen tot een van actiefste voetbalclubs van Nederland! Ook de komende zes weken hebben we een bomvol programma voor de gehele jeugd. Het is een waar voetbalfestival.

Kunstgrascup
Aanstaande zaterdag al starten we met de KUNSTGRAS-CUP voor de Jo9 en Jo10. De week daarna sluiten de meiden zich daarbij aan.

FIFA-Skill Games
De Jo11 t/m Jo19 gaan met zichzelf de strijd aan in de FIFA-Skill Games gebaseerd op de wereldberoemde game FIFA2020. Kappen, draaien, afwerken alle skills komen aan bod.

Headcoach-training
Jurgen Arnouts en Patrick Joossen, de hoofdtrainers van Moerse Boys 1 en Moerse Boys Dames 1, zijn bereid gevonden om ieder team van Jo11 en ouder aan een zeer leerzame training te onderwerpen.

Toernooi & training
Mochten er nog ruimte zijn in deze weken zal die worden opgevuld met onderlinge toernooien en nuttige trainingen.

Footgolf-weekend
Het laatste weekend voor de winterstop sluiten we af met een waar Footgolf-toernooi op sportpark Akkermolen. Wie beschikt over de meest begenadigde techniek? We gaan t meemaken op een golf-court van 9 holes.

!!!Houdt dus de website goed in de gaten. Binnenkort zal hier het schema voor jouw team verschijnen!!!

2021
Na het weekend van 18 en 19 december zal de winterstop beginnen, waarna we hopen dat we in Januari 2021 weer gewoon mogen gaan voetballen. Fingers crossed.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp