Zaalvoetbal en bingo staan garant voor plezier

U bevindt zich hier:
/ Zaalvoetbal en bingo staan garant voor plezier

Traditiegetrouw stond ook dit jaar tussen kerst en oud en nieuw het teerfeest voor onze jeugd weer op het programma.

Verdeeld in 4 tijdsblokken hebben de jonge talenten van de O7 t/m O16 gestreden voor eeuwige roem tijdens het zaalvoetbaltoernooi in Sporthal Onder de Mast. Dit toernooi ging gepaard met veel strijd maar toch zeker ook met veel onderling plezier.

De O7 t/m O11 werden om 18:00 weer verwacht in de kantine van Moerse Boys om eerst met zijn allen te eten en om daarna onder leiding van Niek en Evert te starten met de bingo. Vanaf 19:30 was er de mogelijkheid voor andere familieleden om aan te sluiten bij de bingo. Hier werd gretig gebruik van gemaakt waardoor de kantine zeer goed gevuld was. Onze Zundertse ondernemers hadden goed gesponsord zodat er weer genoeg prijzen waren om te winnen.

Na iedere bingoronde moest iedereen zijn naam achterop het bingokaartje zetten en weer inleveren. Deze kaartjes werden allemaal in een grote pot gedaan en hier werden de laatste prijzen en de hoofdprijs uit getrokken. De hoofdprijs was 2 kaartjes voor NAC in de skybox van QNP en werd gewonnen door Zyva Akkermans. QNP, bedankt voor het schenken van deze mooie prijs!

Verslag: Danny van Laerhoven

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp