Witte rook: Osman Erbas (47) nieuwe hoofdtrainer van Moerse Boys.

U bevindt zich hier:
/ Witte rook: Osman Erbas (47) nieuwe hoofdtrainer van Moerse Boys.

In de donkere dagen voor Kerstmis komt er witte rook uit de schoorsteen op sportpark Akkermolen. Dat kan maar één ding betekenen: Moerse Boys heeft een akkoord bereikt met een nieuwe hoofdtrainer voor het volgende seizoen. Osman Erbas, momenteel de eindverantwoordelijke bij derdedivisionist vv Dongen, zal in het seizoen 2023/2024 de oranjehemden aanvoeren.

Moerse Boys moest op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, nadat Jurgen Arnouts vorige maand aankondigde na het seizoen te vertrekken. De technische commissie schakelde snel door en bereikte na een korte zoektocht woensdagavond een akkoord met Erbas. De 47-jarige tacticus is bezig aan zijn vierde seizoen bij Dongen, waar hij eerder ook als assistent-trainer actief was. Eerder zwaaide hij ook de scepter bij onder meer Groen-Wit en vv Bavel.

Vanzelfsprekend kijken zowel Erbas als Moerse Boys uit naar de samenwerking, maar eerst moeten beiden nog aan de bak na de feestdagen. Zowel Moerse Boys als Dongen verkeert momenteel in de gevarenzone. Beide ploegen moeten alle zeilen bijzetten om klassenbehoud te realiseren.

Voor nu verwelkomen wij Osman vast in de Moerse Boys-familie en kijken uit naar de samenwerking!

(foto is afkomstig van de website van vv Dongen).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp