Wedstrijd van de Maand ‘Special Edition’

U bevindt zich hier:
/ Wedstrijd van de Maand ‘Special Edition’

Half augustus tijdens de open dag van de Moerse Boys had ieder jeugdteam de kans om te raden hoeveel oranje-witte Tic Tacs er in de snoeppot zaten. De antwoorden waren nogal uiteenlopend maar een ieder deed een gok. De jongens van Moerse Boys JO7-3 zaten er met hun antwoord het dichtste bij. In totaal bevatte de pot maar liefst 2240 Tic Tacs, de jongens van JO7-3 zaten er met hun antwoord van 2001 Tic Tacs dus niet heel ver vandaan.

Zo was het afgelopen zaterdag 9 november eindelijk tijd voor hun prijs: De wedstrijd van de Maand  ‘Special Edition’. Voor deze wedstrijd van de maand hadden we niemand minder dan een oranje leeuw als scheidsrechter. De jongens kwamen uit de Moerse Boys catacombe en liepen ‘zoals de grote mannen’ in twee rijen achter de scheidsrechter aan naar het veld. De Champions League tune galmde weer over het sportpark en alle supporters die naar hen kwamen kijken stonden ze met gejuich op te wachten bij het hoofdveld.

Nadat alle namen van zowel tegenstander VV Hoeven JO7-1 als ‘onze’ jongens opgenoemd waren en iedere speler/speelster even een momentje had gehad om naar hun supporters te zwaaien begon de wedstrijd. VV Hoeven was meteen scherp en had in minuut 1 het scorebord al op 0-1 gezet. De eerste tien minuten gingen goed gelijk op en bij de eerste time-out stond de stand dan ook 3-3. Over de 30 minuten die daarna volgden kunnen we kort zijn.  We hebben gewoon geen woorden voor het oogstrelend en fantastische voetbalspel van zowel de Moer als VV Hoeven. De laatste minuten waren spannend. Blijven de punten op Akkermolen? De scheidsrechter scoorde nog een keer voor de Moer. Maar uiteindelijk trok VV Hoeven toch aan het langste eind en gingen de punten mee naar Hoeven.

Wie zaterdag rond de middag in de kantine van VV Moerse Boys was heeft gemerkt dat de jongens van JO7-3 niet lang getreurd hebben om de verliespartij. Zij zaten met zijn zessen en de leeuw te smullen van de frietjes en de hakkedellen.  Dat was nog eens een goede derde helft!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp