Voorlopige indeling jeugdteams 2022-2023 (aangepast)

U bevindt zich hier:
/ Voorlopige indeling jeugdteams 2022-2023 (aangepast)

Er zijn afgelopen maand een aantal wijzigingen doorgevoerd in de indeling van onze jeugdteams. Eén van de belangrijkste wijzigingen is dat de JO16-1 is omgezet naar een JO15-2. Daarnaast zijn bij een aantal teams de trainingstijden en soms zelfs trainingsavonden aangepast. Voor vragen en/of opmerkingen over de nieuwe indeling of aangepaste trainingstijden kunt u een e-mail sturen naar jeugdcommissie@moerseboys.nl.

Voorlopige indeling jeugdteams 2022-2023 v1.1

Bij een aantal teams staan nog vacatures open. Dit betekent dat wij dus nog steeds op zoek zijn naar vrijwilligers die een actieve bijdrage willen leveren aan één van onze jeugdteams als leider of trainer. Interesse? Stuur dan vrijblijvend een e-mail naar jeugdcommissie@moerseboys.nl.

De trainingen voor het nieuwe seizoen starten op zaterdag 20 augustus. Meer info over deze dag zal z.s.m. via de leiders worden verstrekt. Op deze eerste trainingsdag zullen ook spelerstassen en andere materialen worden uitgereikt. Daarnaast zal er gelegenheid zijn om onze nieuwe clubkleding te passen en zal de webshop vanaf die dag geopend zijn om kleding te kunnen bestellen.

Voor nu fijne vakantie en tot volgende week op sportpark Akkermolen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp