Voorjaarsclinic onder zomerse omstandigheden

U bevindt zich hier:
/ Voorjaarsclinic onder zomerse omstandigheden

Als je zondag 15 mei op de Akkermolen was dan zul je ongetwijfeld gezien hebben dat er al heel vroeg volop bedrijvigheid was. Eén groep zat al aan een ontbijt terwijl een andere groep volop in de weer was om het sportpark nog meer in het oranje te zetten. Het was namelijk weer tijd voor de voorjaarsclinic.

Om 10.00u stond alles en iedereen weer klaar om te starten met de activiteit. Bijna 70 kinderen waren aanwezig en ook veel ouders, opa’s en oma’s genoten onder het genot van een bakje koffie van het spelplezier wat die kleine hummels op ons kunstgras lieten zien. De mannen van de JO19 waren aanwezig om ieder onderdeel feilloos te laten verlopen. Bedankt hiervoor jongens… echt top dat jullie hier tijd voor vrij gemaakt hebben. Tussendoor werd er volop ranja gedronken en gesnoept. Ook de gezonde snack, mogelijk gemaakt door AH Zundert, was een groot succes.

Het weer was fantastisch en de tijd vloog voorbij. Om 11.15u werd het laatste fluitsignaal gegeven en werden de onderdelen opgeruimd. Het was tijd om een wedstrijdje te gaan spelen tegen de jongens van de JO19. De uitslag van die wedstrijd weten we niet precies maar het enthousiasme was nog steeds erg groot. Na deze wedstrijd maakten we een groepsfoto en werden de prijswinnaars even letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Nog een laatste knuffel van de leeuw en daarna weer naar huis. Bij de uitgang kreeg iedereen een leuk aandenken en was het tijd om te gaan genieten van de laatste uurtjes van het weekend.

We hopen dat iedereen het leuk heeft gevonden en dat we jullie allemaal nog een keer terugzien bij Moerse Boys.

Verslag: Richard van Hoof

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp