Voorjaarsclinic bij de Moer voor kindjes én moeders!

U bevindt zich hier:
/ Voorjaarsclinic bij de Moer voor kindjes én moeders!

Op de tweede zondag van mei staat in vele agenda’s een bezoekje aan moeder gepland. Dat zal dit jaar niet veel anders zijn geweest maar in vele agenda’s kwam daar nog een “uitje” bij. Bij de Moer vond men het namelijk weer tijd voor de voorjaarsclinic. Door allerlei omstandigheden iets later dan gebruikelijk maar achteraf toch weer zeker zo geslaagd.

Om 10:00u was ons sportcomplex omgetoverd tot een waar oranje fort. Ondertussen waren de deelnemers in groepjes verdeeld en stonden ze alweer klaar op het kunstgrasveld om te starten met de voetbalonderdelen. De meiden en de jongens van de Onder 15 waren bereid om vol enthousiasme de onderdelen te begeleiden. Een prachtig zonnetje was aanwezig en die zette halverwege de clinic de moeders letterlijk en figuurlijk in het zonnetje. De speaker verzocht alle moeders om naar de middenstip te gaan om daar een kleinigheidje in ontvangst te nemen. Enigszins voorzichtig om wat er komen ging, kwam de stroom met moeders langzaam op gang. De activiteitencommissie had iets leuks gemaakt en dat namen de moeders dankbaar in ontvangst.

De clinic hobbelde echter gewoon door en liep langzaam maar zeker op zijn eind. De laatste 10 minuten waren gereserveerd voor een wedstrijdje tegen de begeleiding. Het werd erg spannend maar zoals altijd trok het kleine spul aan het langste eind. Daarna nog een leuke loterij waarbij echte voetbalprijzen te winnen waren. Na de trekking van de hoofdprijs was het echt afgelopen en konden alle kinderen samen met hun papa’s en mama’s gaan genieten van Moederdag.

Voor de organisatie was het weer volop genieten van al het enthousiasme deze ochtend. Een dankjewel aan iedereen die op de een of andere manier zijn steentje heeft bijgedragen en we hopen dat we jullie een volgende keer wederom kunnen verwelkomen bij Moerse Boys. Tot snel!

Verslag: Richard van Hoof / Foto’s: Anita van Dongen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp