Voorbeschouwing: Eerste regioderby van het seizoen

U bevindt zich hier:
/ Voorbeschouwing: Eerste regioderby van het seizoen

Aanstaande zondag staat voor Moerse Boys de eerste regioderby op het programma, de Baronnen uit Breda komen naar Sportpark Akkermolen.

Baronie is al jaren een ploeg die in de hoogste regionen van het amateurvoetbal meedraait en ook dit seizoen staan ze op een gedeelde derde plaats in de Hoofdklasse B met 7 uit 3. Trainer Van Poelje zal zijn manschappen dan ook zondag maar met één opdracht het veld insturen, winnen. Maar de afgelopen jaren blijkt Sportpark Akkermolen een moeilijk te nemen vesting. En dat is door Van Poelje inmiddels ook al aangehaald in de voorbeschouwing op de wedstrijd in BNDeStem van dit weekend.

Moerse Boys gaat op eigen veld proberen de eerste driepunter van het seizoen bij te schrijven. In de eerste twee wedstrijden (UDI’19/SCU en RKZVC) zijn de punten nog gedeeld, vorige week vergeten we snel en dus door naar aanstaande zondag. De laatste ontmoeting tussen Baronie en Moerse Boys op Sportpark Akkermolen dateert van 2016 en eindigde in een 2-0 zege voor de Baronnen, maar inmiddels zijn er nieuwe tijden aangebroken en dus ook nieuwe kansen.

Gesteund door het immer trouwe publiek en de wetenschap dat we iedere wedstrijd scoren, gaan we er weer voor. Zondag is er geen pupil van de week, maar stelt de nieuwe aanwas van onze club zich aan iedereen voor tijdens de line-up. Daarnaast heeft onze supportersvereniging iedereen laten weten om zoveel mogelijk in het oranje te komen.

De wedstrijdsponsors deze zondag zijn QNP en Rekenraad Accountants en Belastingadviseurs. Er wordt om 14:30 uur afgetrapt en de scheidsrechter van dienst is de heer Weiland.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp