VoetLab: Daan en Cas van den Broek verzorgen techniektraining

U bevindt zich hier:
/ VoetLab: Daan en Cas van den Broek verzorgen techniektraining

VoetLab, dé zomercompetitie voor de jongens en meisjes O13 t/m O19, is dinsdagavond op gang gezet op sportpark Akkermolen. Ron Traets, verzorger van de Moerse Boys-selectie, onderwierp de jongens en meisjes van de O17 en O19 aan een pittige krachttraining. Inmiddels is ook het tweede onderdeel van VoetLab bekend.

Techniektraining van Daan & Cas
Want na de krachttraining van Ron Traets volgt aanstaande zaterdag een trainingssessie waarbij de voetbaltechniek centraal staat. En wie kunnen een dergelijke training nou beter verzorgen dan Daan en Cas van den Broek, misschien wel de beste voetballers van de gemeente Zundert. Wie heugt zich niet de wonderschone treffer van Cas tegen RKSV Minor afgelopen seizoen? Of de ontelbare weergaloze acties van Daan in het oranje shirt? Beide spelers van Moerse Boys 1 staan te trappelen om de techniek van de jeugdspelers bij te schaven.

Aanmelden
Voor de activiteit van zaterdag kan inmiddels weer worden opgegeven via onderstaande links. De techniektraining voor de O13 t/m O15 is van 16.30 uur tot 18.00 uur, de training voor de O17 t/m O19 begint om 18.30 uur en eindigt omstreeks 20.00 uur. De verdere invulling van de VoetLab-kalender wordt later bekendgemaakt.

Opgave O13 t/m O15 via: https://app.voetlab.com/events/evBwWO7osU
Opgave O17 t/m O19 via: https://app.voetlab.com/events/evvZRyjkBO

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp