Voetbalclinic voor jongste jeugd op zondag 7 november

U bevindt zich hier:
/ Voetbalclinic voor jongste jeugd op zondag 7 november

Op zondag 7 november organiseren wij, na een onderbreking van één jaar, wederom onze traditionele herfstclinic. De clinic begint om 10:00u en zal rond 11:30u zijn afgelopen. Aan deze voetbalclinic mogen alle kinderen uit Zundert van groep 1 t/m 4 deelnemen. Tijdens afwisselende spelonderdelen en in onderlinge wedstrijdjes kunnen zij deze ochtend hun voetbalkunsten tonen. Veel plezier hebben, met de bal aan de voet, staat tijdens deze najaarsactiviteit voorop! Na de clinic zal er voor alle deelnemers nog een loterij worden gehouden waarbij leuke prijzen kunnen worden gewonnen.

Mocht uw kind ook graag willen deelnemen aan deze voetbalclinic, dan kan dat natuurlijk. Stuur een berichtje naar jeugdcommissie@moerseboys.nl onder vermelding van naam, school en groep en wij zorgen voor de rest.

Als er vanuit de overheid geen beperkende maatregelen worden opgelegd, zijn ook alle (groot)ouders deze ochtend van harte welkom om hun (klein)kind aan te moedigen en te genieten van een kopje koffie of thee langs de lijn.

Wij hebben er alvast heel veel zin in en hopelijk jullie ook. Tot dan!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp