Viermaal is scheepsrecht voor MO17

U bevindt zich hier:
/ Viermaal is scheepsrecht voor MO17

Al vroeg ging de wekker omdat Moerse Boys MO17 om 10:00 uur al tegen en bij SVO DSK’17/Axel MO17-1 moest voetballen. De MO17 wist echter goed om te gaan met deze vroege tijd. In de ene auto werd nog geslapen en in de andere auto werd er ontbeten met donuts, croissants en pepernoten. Een plaspauze, iets wat donderdag nog is besproken op de training, bleek gelukkig niet nodig. Eenmaal aangekomen ging iedereen zich klaarmaken voor de wedstrijd. Deze wedstrijd was anders dan anders, omdat we 9 tegen 9 speelde op een aangepast knollenveld. Nog wel complimenten en grote dank aan SVO DSK’17/Axel voor het realiseren en meewerken aan ons verzoek!!

10:00! Tijd voor de aftrap. Nadat Jess na zo’n 10 keer “steen-papier-schaar” speelt en uiteindelijk de toss verloor/won (uitslag nog onbekend), kon de bal gaan rollen. De Moer speelt al vanaf het eerste moment erg goed. Er wordt veel gecombineerd en er worden veel kansen gecreëerd. Zo valt in de 15e minuut de eerste goal vanuit een mooie actie, Quinty schiet ‘m binnen!

Er wordt door Moerse Boys goed gevoetbald, maar de Zeeuwen kunnen er met momenten ook wat van. Debby speelt een monsterwedstrijd en weet goed haar vrouwtje te staan. Ook Lynn en Jess zorgen dat veel ballen weggewerkt worden, zodat ze op het middenveld en in de aanval veel aan het werk gezet worden . Helaas valt er wel een tegengoal in de 34e minuut. Suze, net terug van een blessure, zit er een paar keer goed bij, maar helaas was de rebound niet meer van de lijn te halen. Ondanks het tegengoal herpakt Suze zich en pakt vol trots alle andere ballen.

Ook voor rust wordt er nog volop gecombineerd en mogen we genieten van heerlijke acties en zelfs nog een goal. Bloem schiet de bal koelbloedig in de rechterhoek van het goal. Met een 2-1 voorsprong gaat de MO17 de rust in.

De tweede helft weet de tegenstander zich te herpakken en geeft zich zeker nog niet verloren. Ze schieten op de lat en met regelmaat zit Joy er als keepster goed bij. Ondanks het harde werken, wordt toch de 2-2 gescoord. Ook de oranje witte heldinnen strijden door en nemen geen genoegen met een gelijkspel. Zo komen er klasse acties van Maud, Suze en Quinty op het middenveld. Ook Bloem laat haar kracht vandaag zien en schiet de bal lekker in de kruising! 3-2 en de voorsprong is weer in handen van de Moer!

Drie minuten later valt de 3-3 en toen werd het echt bikkelen. Dit laat ook Gaby zien en springt moedig voor de bal. Deze klap zorgt ervoor dat ze niet meer verder kan en Guusje vervangt Gaby. De nieuwe energie van Guusje zorgt weer voor een opleving, zeker bij Bloem want die scoort daarna de 3-4 en maakt haar hattrick compleet! Zo komt Moerse Boys voor de vierde keer deze wedstrijd op voorsprong. Net hiervoor knalt Jess de bal nog op de lat vanuit een vrije trap. En jawel, deze actie is terug te zien op het Instagram account moerseboys_mo17 (druk meteen op volgen!). In de stories is het zichtbaar tot zondag 7 november ongeveer 11:00 uur.

Het was nog bikkelen tot het einde. Ook voor Minke want het was behoorlijk koud voor de supportster. Maar het bikkelen heeft wel 3 punten uit Zeeland opgeleverd! Viermaal bleek dit keer scheepsrecht en de puntentas ging goed gevuld mee terug naar Klein-Zundert. Lang nagenieten van deze lekkere wedstrijd is geen optie. Maandag komt de MO17 weer in actie komen. Om 20:00 wordt er afgetrapt tegen MOC’17 MO17-2. Wordt het opnieuw een spektakelstuk?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp