Verslag Moerse Boys JO13-1 – Boeimeer JO13-1

U bevindt zich hier:
/ Verslag Moerse Boys JO13-1 – Boeimeer JO13-1

We begonnen deze dag met de jaarlijkse verkoop van de Kerststerren tbv Moerse Boys.

Zoals altijd was het gezellig op het sportpark en de mannen hadden er zin in.

Toen Gertjan ook was gearriveerd konden we gaan 😊.

We hadden ons in 4 groepen verdeeld en het was een enorm succes. Zo’n succes dat we regelmatig terug naar het sportpark moesten om een nieuwe voorraad te halen. Rob had eerst het buitengebied en zoals een echt team hoort te doen hebben we met z’n allen de Berkenring gedaan zodat we mooi om 11.30 weer terug waren voor knakworsten en brood.

 

Toen de wedstrijd op het B veld. Onze jongens hadden er zin in en bij onze hoofdcoach zagen we een wat minder strak gezicht als tegen VVR. Ontspannen werkten we de warming up af.

Helaas was onze nieuwe aanwinst Ibi geblesseerd maar verder waren we helemaal compleet.

Terug in de kleedkamer hebben we het nog gehad over hoe in de ruimtes te lopen en hebben we afgesproken dat Dirk en Jens af en toe van positie zouden wisselen om de tegenstander in verwarring te brengen. Een bijkomend voordeel is dat ze net als Robben naar binnen kunnen komen en schieten.

 

De eerste 20 minuten waren we erg onrustig van beide kanten. Er werd hard gewerkt maar er werd niet gecombineerd. Vervolgens kregen Jens en Dirk de opdracht om te wisselen en een paar minuten later scoorde Dirk op aangeven van Jens die over links het zestienmeter gebied in trok. Mission Completed! We waren net aan het bespreken dat Sem niet helemaal goed in de wedstrijd zat en prompt stuurde hij net voor rust Dirk met een prachtige steekbal de 16 in en 2-0! Belangrijk moment.

 

In de rust hoefden we weinig te zeggen want de mannen zaten er lekker in en bulkte van het vertrouwen. Wesley, Sem en Jurre gingen naar de kant en Kes, Daan en Raf kwamen erin.

Daan zorgde in de tweede helft voor wat meer rust in het team en de eerste 15 minuten in de tweede helft waren een genot om naar te kijken. Helaas resulteerde dat in een ordinaire schop partij van de kant van Boeimeer en de bal lag dan ook al vrij snel op de stip. Helaas schoot Dirk in al zijn enthousiasme hoog over. Een paar minuten later lag de bal weer op de stip en Daan schoot hem perfect via de binnenkant paal binnen. Zelfs de coaches van Boeimeer begonnen onredelijk te worden en gaven het slechte voorbeeld maar onze mannen bleven kalm en hadden het helemaal naar hun zin. Ze vonden het dan ook helemaal niet erg dat de scheidsrechter 10 minuten te lang liet doorvoetballen maar helaas werd het daardoor nog wel 3-1.

 

Al met al een hele mooie middag en we draaien nog netjes bovenin mee in de 1e klasse!

Zaterdag mogen we weer aan de bak uit bij Roosendaal.

 

Geschreven door Lorenzo.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp