Verslag MB JO13-1 – BSC JO13-2

U bevindt zich hier:
/ Verslag MB JO13-1 – BSC JO13-2

Verslag MB JO13-1 – BSC JO13-2

17-09-2022

2e  klasse

 

Afgelopen zaterdag stond thuis de wedstrijd tegen BSC JO13-2 op de agenda. Gezien zij met 1-7 van SVC hadden gewonnen wisten we niet zo goed waar we aan toe waren. BSC bleek echter een team met veel 1 e jaar spelers en we weten hoe het is om tegen 2e jaars te spelen. We begonnen weer met Jurre met de punt naar achteren op nummer 6 en Wesley in de spits, voor beide spelers een heel andere positie dat ze gewend waren dus dit was een mooie test.

De eerste goal werd vrij snel door Wesley gemaakt. Hij stond precies op de goede plaats en maakte koelbloedig af. Het vertrouwen werd door Wesley terugbetaald! Al vrij snel maakte Daan, die een goede wedstrijd speelde, de 2-0. De mooiste aanval was die van de 3-0, hij begon bij Daan en via Dirk en de opkomende Jonathan sneden we door de verdediging heen. Wesley stond weer op de juiste plaats en rondde koelbloedig af. Een aanval uit het boekje!

Dit was wel een kantelpunt in de wedstrijd maar niet in positieve zin. Al onze mannen wilden nu naar voren en we gingen te veel zelf lopen om maar in de buurt van de goal te komen. Dit kwam het samenspelen niet ten goede en we stonden te vaak niet op de juiste plek. Onze verdedigers werden niet echt op de proef gesteld.

Omdat we individueel sterker waren kwamen we niet in de problemen en maakte de hardwerkende Kes voor rust nog de 4-0 en bij de 5-0 stond Vince heel slim opgesteld bij een Corner. In de rust hebben we nog geprobeerd om ervoor te zorgen dat ze de bal meer het werk moesten laten doen maar door het enthousiasme kwam er in de tweede helft weinig van terecht.

Sem was scherper als ’s morgens toen hij bij het inpakken van zijn tas zijn korte broek vergeten was, en pakte zoals bij iedere wedstrijd weer een goaltje mee. Een afvallende bal en 6-0! Doordat de afstanden tussen verdedigers en middenvelders te groot werden wist BSC nog wel te schoren. Uitslag 6-1.

In de kleedkamer werd het gebruikelijk lied “Forza Moerse Boys” uit volle borst gezongen en de speaker van Jorg stond weer vol open. “Dit is een goed stel hoor” zou Theo Reitsma zeggen…

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp