Veel vriendjes en vriendinnetjes bij de Moer

U bevindt zich hier:
/ Veel vriendjes en vriendinnetjes bij de Moer

Dit weekend werd er op zaterdagochtend bij Moerse Boys weer een voetbalactiviteit georganiseerd. Alleen deze keer was het niet enkel voor de eigen jeugd maar waren ook broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes welkom… en dat hebben we geweten… Gelukkig hoeven deze kinderen geen 1.5 meter afstand te bewaren ten opzichte van hun leeftijdsgenootjes, anders waren er veel (corona)overtredingen te noteren geweest.

Op het A-veld was een circuittraining uitgezet met o.a. een estafette, een afwerkoefening en verschillende soorten partijtjes. De zon was, zoals gebruikelijk de laatste weken, ook weer nadrukkelijk van de partij waardoor het voor iedereen aangenaam vertoeven was op sportpark Akkermolen. Zeker bij de allerjongsten was het een gezellige drukte en waren veel nieuwe gezichten te zien. Hopelijk hebben ook zij het goed naar hun zin gehad!

Mochten deze kinderen super enthousiast zijn thuisgekomen omdat ze het supergoed naar hun zin hebben gehad, neem dan gerust contact met ons op via jeugdcommissie@moerseboys.nl. Dan zorgen wij dat ze de komende maanden vrijblijvend bij ons kunnen meetrainen en deelnemen aan de activiteiten op zaterdag.

Op paaszaterdag staat trouwens de volgende activiteit op het programma. Tot dan!!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp