Veel vermaak voor de kleintjes tijdens voorjaarsclinic

U bevindt zich hier:
/ Veel vermaak voor de kleintjes tijdens voorjaarsclinic

Zondag 14 april; normaal gesproken een doodgewone zondag zo net na Pasen. Maar zo normaal was het dit jaar niet. De voorjaarsclinic stond weer op het programma en dat betekent dat het weer een drukte van belang was op ons mooie sportcomplex.

De Akkermolen was weer in oranje sferen omgetoverd. De onderdelen waren daags van tevoren klaargezet, de lekkernijen stonden al weer klaar en het weer was prima. Kortom; alle ingrediënten waren aanwezig om er een succes van te maken. Maar wat is een clinic zonder deelnemers? Het blijft altijd spannend of er wel weer kinderen op af komen. Is het nog wel eigentijds of moeten we het in een nieuw jasje steken is altijd een vraag die de organisatie zich van tevoren stelt. Nou die twijfel werd al snel weggenomen want om 9.30u stonden de eerste deelnemers alweer klaar. De teller bleef oplopen en we konden hem stilzetten toen hij op 75 stond. Een fantastisch aantal maar vooral de grote hoeveelheid nieuwe gezichten zorgde voor een grote glimlach op de gezichten van de organisatie.

Om 10.00u klonk er een countdown door de microfoon en dat was het startsein voor het begin van het sportfestijn. Onderdeel na onderdeel werd afgewerkt. Tussendoor was er regelmatig tijd voor een pauze. Dankzij de sponsoring van fruit door Aartsen (fruit and vegetables) werden het hele gezonde rustmomenten. Traditiegetrouw werd de clinic afgesloten met een wedstrijdje tegen de begeleiding. Om 11.30u was de clinic afgelopen. Nog even snel een loterij en nog wat lekkers mee naar huis.

We kunnen terugkijken op een fantastische clinic en willen iedereen bedanken voor hun komst. Zeker ook een bedankje voor alle vrijwilligers die geholpen hebben bij de organisatie ervan. We hopen dat jullie het allemaal erg leuk hebben gevonden en dat we je snel weer terug zien in ons “Oranje”.

Verslag: Richard van Hoof / Foto’s: Anton Daamen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp