(update) Voorlopige indeling jeugdteams 2021-2022

U bevindt zich hier:
/ (update) Voorlopige indeling jeugdteams 2021-2022

(update) Voorlopige indeling jeugdteams 2021-2022 bekend

De voorlopige indeling van de jeugdteams is bekend. Voorlopig betekent dat deze nog kan wijzigen tot aan de start van het nieuwe seizoen. De technische commissie en jeugdcommissie bepalen in overleg met leiders of wijzigingen doorgevoerd moeten worden.

Vanwege de zomerstop en (komende) vakantieperiode is de jeugdcommissie beperkt telefonisch beschikbaar. Bij vragen, opmerkingen of anderszins over de indeling verzoeken wij u om een mail te sturen naar jeugdcommissie@moerseboys.nl. In de mailbox kunnen meerdere personen,  dus is de kans dat er in deze periode tijdig een reactie volgt groter. Wij beantwoorden daarom enkel vragen die via de mailbox van de jeugdcommissie binnenkomen.

Bij een aantal teams staat nog (vacature). Dat betekent dat wij nog op zoek zijn naar vrijwilligers die een actieve bijdrage willen leveren bij één van onze jeugdteams als leider of trainer. Interesse? Stuur dan een mail naar jeugdcommissie@moerseboys.nl en informeer naar de mogelijkheden. Ook op onze vacaturebank staan nog openstaande vacatures.

De trainingen voor seizoen 2021-2022 starten op zaterdag 21 augustus. Meer info volgt. Schrijf deze datum alvast in de agenda en kijk vanaf 1 augustus voor meer informatie op de website van Moerse Boys.

De  voorlopige indeling van onze jeugdteams is te openen via deze link.

(alvast) een fijne vakantie en tot het volgende seizoen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp