Update trainingsdag jeugd 21 augustus

U bevindt zich hier:
/ Update trainingsdag jeugd 21 augustus

A.s. zaterdag beginnen we vol energie met de jeugd van Moerse Boys aan het nieuwe seizoen. Op deze eerste officiĆ«le trainingsdag zullen alle teams van de JO19-1 t/m de mini-pupillen verspreid over de dag in actie komen. Het schema met aanvangstijden en veldindelingen is reeds gecommuniceerd via leiders en trainers. Naast de trainingen zullen op deze dag ook de benodigde materialen zoals tassen en shirts worden uitgereikt aan staf en spelers. Het is gebruikelijk om ook de teamfoto’s te maken maar vanwege de vakantietijd is besloten om dit uit te stellen naar een later moment.

Op deze trainingsdag is het wel weer mogelijk om clubkleding te passen en te bestellen via onze webshop. De optie om initialen op de kleding te laten zetten is deze keer niet aanwezig.

Tot slot is het belangrijk om te melden dat we nog steeds met corona en de bijbehorende maatregelen tegen het virus te maken hebben. Daarom is besloten dat de jeugdteams tijdens trainingsdagen (maandag t/m donderdag) nog geen gebruik mogen maken van kleedkamers en douches. Op zaterdagen mogen zij wel gebruik maken van deze faciliteiten, dus ook op deze eerste trainingsdag hebben ze deze tot hun beschikking.

Klik hier voor het complete overzicht van de nu geldende corona-maatregelen.

Het goede nieuws is dat publiek weer van harte welkom is bij zowel wedstrijden als trainingen. We hopen jullie (papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s) daarom a.s. zaterdag weer te ontmoeten op ons sportpark!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp