Trainersduo Moerse Boys Dames 1 gaat door: “Fijne groep, warme club”

U bevindt zich hier:
/ Trainersduo Moerse Boys Dames 1 gaat door: “Fijne groep, warme club”

Rens en Ton Bogers staan ook volgend seizoen aan het roer bij Moerse Boys Dames 1. Het trainersduo, bezig aan zijn eerste seizoen op Akkermolen, wil dolgraag door met de gedreven groep en heeft onlangs zijn jawoord gegeven voor het volgende voetbaljaar. Daarmee is ook de vereniging Moerse Boys, de dames in het bijzonder, meer dan content.

Vader Ton en zoon Rens vormen sinds dit seizoen de trainers-tandem bij Dames 1. Met het hoogste vrouwenteam ging het de uitdaging aan om overeind te blijven in de tweede klasse, een niveau waarop het hoogste vrouwenteam nog nooit acteerde. Momenteel staan onze dames daarin op de laatste plaats, maar er is nog volop perspectief. De sfeer in de groep blijft daarnaast onverminderd goed. Daarvoor vormde het teamweekendje in Zeeland van vorige week het ultieme bewijs.

Drive en plezier
Unaniem prijzen Rens en Ton de mentaliteit van de spelersgroep. “De belangrijkste reden om door te gaan is de drive van de speelsters en de ontwikkelruimte die er nog is. De hoge trainingsopkomst en het plezier dat ze uitstralen is een goede basis om op door te gaan. Een fijne groep om mee te werken”, klinkt het. “En ook de vereniging als geheel heeft een goede indruk gemaakt. Moerse Boys is een warme, goed georganiseerde club, die ook stappen wil maken in het meiden- en vrouwenvoetbal. Er zijn hier volop mogelijkheden om iets moois op te bouwen.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp