Traditionele herfstclinic weer goed bezocht

U bevindt zich hier:
/ Traditionele herfstclinic weer goed bezocht

Op de laatste zondag van de herfstvakantie staat traditiegetrouw de herfstclinic op de activiteitenlijst van Moerse Boys. Zo was het ook dit jaar weer. Ondanks dat de vakantie regenachtig was verlopen, waren de weergoden ons gunstig gezind. Een perfect herfstweertje zorgde ervoor dat een zestigtal kinderen de weg naar ons sportcomplex hadden gevonden.

Na een enigszins spannende binnenkomst was er door de organisatie een spellencircuit uitgezet. Onder het oog van een heleboel ouders, opa’s en oma’s deden alle kinderen hun uiterste best om wedstrijden te winnen. En als het niet om het winnen ging dan probeerde men wel zo goed mogelijk de oefeningen uit te voeren. Absoluut hoogtepunt was wel de oefening met de oranje leeuw. Misschien dat de Partij voor de Dieren bedenkingen heeft bij dit soort vermaak maar voor de kinderen was het raken van de leeuw een absoluut goed doel. Na de oefening werd hij dan ook veelvuldig geknuffeld.

Rond 11.30 uur was de clinic voorbij. Na de prijsuitreiking kregen de voetballertjes nog wat lekkers en daarna mocht men lekker gaan genieten van de laatste momenten van de vakantie. We hopen dat iedereen heeft genoten van deze ochtend en dat we jullie op een later tijdstip weer terugzien bij Moerse Boys.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp