Toppertjestoernooi: voetbal én poffertjes

U bevindt zich hier:
/ Toppertjestoernooi: voetbal én poffertjes

In januari moesten we het Toppertjestoernooi vanwege de regen nog afgelasten maar wat in het vat zit verzuurt niet. Daarom werd de eerste zaterdag na carnaval als alternatief gekozen. Gelukkig was het weer een heel stuk beter en de grasmat perfect.

Onze jongste categorieën, de JO7 en JO8, kwamen als eerste in actie. Ook ons nieuwe team, de JO7-4, was op volle oorlogssterkte vertegenwoordigd. In het begin wat afwachtend want die “ouderen” schoten toch echt best wel hard. Gedurende het toernooi vonden ook zij hun draai, streden voor iedere bal en juichten na iedere goal alsof ze al jaren voetbalden. Het eerste uur vloog voorbij en na het laatste fluitsignaal stonden voor alle spelers heerlijke poffertjes klaar in de kantine.

Terwijl onze jongste talenten zich te goed deden aan de poffertjes, waren de JO9 en JO10 ondertussen gestart met hun toernooi. Na een vijftal wedstrijden werd de balans opgemaakt en werd de finale gespeeld tussen Chelsea en Dortmund. Het bleef spannend tot de laatste seconde. De golden goal werd weer in het leven geroepen en nadat die was gevallen en de prijs was uitgereikt, konden ook zij in de kantine aan hun poffertjes beginnen.

De laatste categorie betrof de JO11 en JO12. Helaas stond er voor de JO12 een competitiewedstrijd ingepland. Zij konden dus niet deelnemen aan het toernooi. Onze JO11 speelde onderling een viertal wedstrijdjes en eindigde vanzelfsprekend ook in de kantine.

Het Toppertjestoernooi was de aftrap van een drukke periode want het Paasvoetbaltoernooi, de Paasactiviteit en de voorjaarsclinic komen er ook snel weer aan. We hopen jullie dan allemaal weer te zien met dezelfde inzet en hetzelfde enthousiasme!

Verslag: Richard van Hoof / Foto’s: Marieke Cools

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp