Toppertjestoernooi jeugd O10 t/m O7

U bevindt zich hier:
/ Toppertjestoernooi jeugd O10 t/m O7

Zaterdag 23 januari is de eerste activiteit in het nieuwe jaar voor de jongste jeugdafdelingen van Moerse Boys. Vanaf 8:50u worden alle kinderen van de JO7 en JO8 verwacht op ons sportpark. Zij zullen om 9:00u ons jaarlijkse toppertjestoernooi aftrappen. Tot 10:00u zullen zij in gemixte teams de onderlinge strijd aangaan. Deze ochtend zullen er een aantal nieuwe gezichten rondrennen in deze categorie, want in de winterstop is er een nieuw team bijgekomen, namelijk Moerse Boys JO7-6 (!). Wij wensen spelers, leiders en ouders van dit team veel plezier bij onze vereniging.

Vanaf 10:20u worden de spelers van de JO9 en JO10 verwacht. Zij zullen, net als de jongste jeugd, in een 4 tegen 4 wedstrijdvorm tegen elkaar spelen. Hun toernooi begint om 10:30u en duurt tot 11:30u.

Traditiegetrouw eindigen we dit toernooi met het eten van overheerlijke poffertjes. Door de huidige stand van zaken rondom het coronavirus moeten we daar deze keer helaas van af zien en hebben wij besloten dit (hopelijk) op een later moment in het seizoen te doen.

Tot zaterdag!!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp