Toppertjestoernooi 2022 – En we zijn los!

U bevindt zich hier:
/ Toppertjestoernooi 2022 – En we zijn los!

Op zaterdag 15 januari kwam onze jongste jeugd uit hun winterslaap. Na een paar weken zonder voetbal, mochten de JO12 t/m JO7 weer aan de bak.

Traditiegetrouw openen we na de winterstop altijd met het Toppertjestoernooi. Onze Ad had vrijdag alles al keurig klaargezet waardoor om exact 9.00u de JO12 en JO11 op de diverse veldjes konden aftrappen. Fanatiek maar sportief werd er gestreden om die ene plaats. Die ene plaats in de finale. Met een finale werd het eerste deel van het toernooi afgesloten. Nadat de winnaar beloond was met een aandenken, mochten alle spelers richting de kantine. De activiteitencommissie had een heuse drive-through opgezet en zo kon iedereen corona-proof zijn broodje worst ophalen.

Veel adempauze had de organisatie niet want de JO10 en JO9 stonden al weer klaar om aan hun Toppertjestoernooi te beginnen. Door wat afmeldingen moest er een beetje geïmproviseerd worden. Geen probleem natuurlijk en om 10.15u werd door de omroeper het startsein gegeven. Ook deze leeftijdscategorie liet een uur lang zien dat ze erg konden genieten van het spelletje. Het broodje worst aan het eind was ook voor hen dik verdiend.

Om 11.30u waren onze jongste mannen en vrouwen aan de beurt. Vol trots mogen we zeggen dat die weer zijn toegenomen in aantal. Maar liefst 8 mini-pupillen hadden laten zien klaar te zijn voor het grote werk en waren in de winterstop aangesloten bij de “grote” kleine mannen: de JO7-5 is een feit. Het verdelen van alle spelers was wel een klusje maar toen de ballen eenmaal aan het rollen waren op de 8 veldjes, was het volop genieten voor jong en oud. Om 12.30u werd de activiteit afgesloten. Met een broodje worst in de hand ging iedereen weer huiswaarts of toch nog even de speeltuin in.

Verslag: Richard van Hoof

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp