Toekomstige toppertjes trappen af

U bevindt zich hier:
/ Toekomstige toppertjes trappen af

Na een korte winterstop rolt de bal bij Moerse Boys ook op zaterdag weer. Traditioneel is het toppertjestoernooi de eerste activiteit van het nieuwe jaar. Dat de spelers er zin in hadden, bleek wel bij de opkomst. Ieder team was nagenoeg voor 100% aanwezig. Ook ons nieuwe JO7-team was ontzettend goed vertegenwoordigd. Dit alles motiveerde de organisatie om er een topochtend van te maken.

Vanaf 9:00u klonk een vertrouwde stem door de speakers van het complex die alle toppertjes verwelkomde. De Messi’s, Ronaldo’s, Lewandowski’s maar ook Daantjes, Pimmetjes en Casjes in de dop speelden een zestal wedstrijdjes onder een heerlijk winterzonnetje. Fanatiek werd er bij iedere wedstrijd gestreden om de winst, maar het spelplezier stond deze ochtend duidelijk voorop. Om 11:30u klonk het laatste fluitsignaal.

Normaal gesproken staan er dan massa’s poffertjes te wachten op hongerige spelers. Helaas konden we dit deel van het toppertjestoernooi niet door laten gaan. Maar zodra de coronamaatregelen wat versoepeld worden, zullen wij het poffertjes eten bij een andere activiteit inplannen.

Iedereen bedankt voor de inzet en tot de volgende activiteit!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp