Tactische aanpassing levert geen punten op voor Moerse Boys

U bevindt zich hier:
/ Tactische aanpassing levert geen punten op voor Moerse Boys

Jurgen Arnouts kwam met een 5-4-1-formatie op de proppen tegen Halsteren, één van de topkandidaten in de Hoofdklasse voor de titel. Maar ondanks deze aanpassing, moest Moerse Boys toch een 0-1 nederlaag slikken op het eigen sportpark.

Het was ijzig koud, maar wederom liep Akkermolen warm voor de tweestrijd tussen Moerse Boys en Halsteren. Natuurlijk kende iedereen het gezegde dat resultaten uit het verleden geen garantie bieden voor de toekomst. In BNDeStem werd door Halsteren-aanvoerder Bierkens nog gesproken over een angstgegner en met name in de tweede helft, toen Moerse Boys opportunistischer ging spelen, kreeg de oranje-witte brigade enkele mogelijkheden om deze naam eer aan te doen. Maar het zat er vandaag niet in.

De wedstrijd begon met een grote kans voor Rik, die vanuit een vrije trap van Daan over kopte. Maar naar mate de eerste helft vorderde, werden de bezoekers sterker. Eerst wist Tom nog een venijnig schot met de voet te keren, maar na 22 minuten moest hij toch capituleren. In eerste instantie kon hij de inzet van Marijnissen nog keren, maar in de rebound wist Idabdelhay de bal toch tegen de touwen te krijgen. Daarna werd Halsteren enkele keren dreigend, maar vond het onze sluitpost op hun weg. Ondertussen moest Jesse nog voor rust  geblesseerd het strijdtoneel verlaten.

De tweede helft kenmerkte zich met name door het feit dat Moerse Boys wel gevaar wist te stichten vanuit vrije trappen en corners, maar de scherpte ontbrak om het laatste zetje te geven. Halsteren werd hierdoor wel teruggedrongen, maar ze wisten toch ongeschonden het eindsignaal te halen. Moerse Boys leverde veel strijd en bleef proberen, maar het bleef bij proberen en kansjes voor Daan, Joris, Pim en Bart. Helaas.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen IFC op het programma. Hopelijk weer met veel supporters langs de lijn. Tot dan.

Opstelling: Tom Magielse, Sjoerd Broos, Sietse Sebregts, Joris Goossens, Rik Mol, Justin Houtzager (75m. Siemen Boomaerts), Bart van den Broek, Cas van de Broek (66m. Sem Herijgers), Pim Goossens, Daan van den Broek, Jesse Mouws (33m. Lars Jochems)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp