SV Moerse Boys bedankt Kennis Transport en WA Customs

U bevindt zich hier:
/ SV Moerse Boys bedankt Kennis Transport en WA Customs

Het nieuwe item van de supportersvereniging is bekend! Na vaak de vraag te hebben gekregen of we nog van die mooie paraplu’s hadden, hebben we als SV besloten een nieuwe paraplu aan onze leden te geven. Net zo mooi en net zo groot als die we hadden, alleen dan net een tikkeltje meer oranje. Ze hebben even op zich laten wachten, maar ze zijn eindelijk daar en met deze druilerige dagen komt ie maar al te goed van pas. Inmiddels zijn de meeste paraplu’s aan onze (nieuwe) leden uitgedeeld. De laatste paraplu’s proberen we komende weken zoveel mogelijk bij onze leden te krijgen.

Ze zijn van ver gekomen en dat is niet niks. Kennis Transport en WA Customs hebben alles omtrent transport en import geregeld én gesponsord. Daarvoor willen wij hen via deze weg nogmaals bedanken!!

Wil jij nu ook zo’n mooie paraplu? Voor €15,- per jaar wordt jij lid van SV Moerse Boys en krijg je er ook eentje! (Vraag je lidmaatschap aan bij Kristel, Koen, Manon, Manon Peter, Piet of Stephanie of stuur een berichtje naar svmoerseboys@gmail.com)

SV Moerse Boys

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp