Streep door de competitie, Regiocup en Herstart trainingen

U bevindt zich hier:
/ Streep door de competitie, Regiocup en Herstart trainingen

Gisteren maakte de KNVB dat in het licht van de uitkomst van de persconferentie van afgelopen dinsdag dat de competities van het seizoen 2020/2021 NIET herstart zullen worden. Jammer, maar als we eerlijk zijn kom dit niet als een verrassing.

Regiocup.

De KNVB heeft al eerder aangekondigd dat als vervanging van de competitie de RegioCup zal worden georganiseerd. Deze RegioCup zal gaan bestaan uit een competitie met kleine poules van 4, 6 of 8 teams. Of en wanneer de RegioCup gaat starten hangt vanzelfsprekend af van het verloop van de corona-besmettingen en daaraan gekoppelde maatregelen. Ook wie de tegenstanders zouden worden van de diverse teams is op dit moment nog onduidelijk.

Herstart trainingen voor Senioren

Lichtpuntje tijdens de persconferentie is dat de leden met een leeftijd tot en met 26 jaar weer in teamverband mogen gaan starten. Dit gegeven en de nog steeds geldende avondklok zorgt voor een flinke puzzel om alle teams, senioren en jeugd, de ruimte te geven om te trainen. Momenteel wordt druk ge√Įnventariseerd en gepuzzeld om dit mogelijk te maken. Naar verwachting zal aanstaande zaterdag het trainingsschema op de website verschijnen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp