Stralende meiden op de meidenavond

U bevindt zich hier:
/ Stralende meiden op de meidenavond

Afgelopen vrijdagavond was het tijd voor de Meiden Avond bij Moerse Boys. Om 18:30 stond de aftrap gepland, maar juist op dat tijdstip pakten donkere wolken zich samen boven Akkermolen. Desondanks zorgde het twintigtal aanwezige meiden voor een glimlach op ieders gezicht. Zelfs een klein regenbuitje hier en daar werd met veel plezier doorstaan op het Klein-Zundertse A-veld.

Na een stevige warming-up kon er begonnen worden met een spellenronde langs de verschillende facetten van het mooie voetbalspelletje. Aan het balgevoel werd gewerkt, wat pass-en-trap werk kwam aan de orde, er werden kleine partijtjes gespeeld en ook het afwerken kon uiteraard niet ontbreken. Ondanks de clean sheet handschoenen die de dienstdoende goalie aan had, werd het al snel duidelijk dat het houden van een leegdoel een uitzichtloze missie was. De ene na de andere bal vloog vol overtuiging in het net.

Aan het einde was het tijd voor een grote eindpartij. De uitslag moeten we u helaas schuldig blijven, maar het gerucht gaat rond dat er opnieuw geen clean sheet is behaald bij het team van de begeleiding. Het scorende vermogen én het plezier dat de jonge talenten uitstralen is een voorbeeld voor iedereen!

Eind goed, al goed, om 20:00 kon een ieder moe maar voldoen huiswaarts. Via deze weg nogmaals bedankt voor je komst en hopelijk zien we je snel weer op de Akkermolen!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp