Stem op Moerse Boys voor Club van het jaar

U bevindt zich hier:
/ Stem op Moerse Boys voor Club van het jaar

Vanuit Rabo Clubsupport is een nieuwe actie opgestart, waar wij als Moerse Boys graag aan meedoen om gekozen te worden tot club van het jaar. Want wat hebben we in de afgelopen corona-periode onze creativiteit aangewend om voor een ieder toch zaken te organiseren binnen de geldende regels. Hoeveel vrijwilligers zijn hier wel niet mee bezig geweest?

Iedere zaterdag (en soms zondag) wordt de jeugd (en sommige senioren) uitgedaagd met fantastische initiatieven, dus ja, wij voelen ons al de club van het jaar. Als jullie nu ook nog op ons stemmen, dan wordt het pas helemaal mooi. Dus klik hier om te stemmen.

Achtergrond van de verkiezing Club van het Jaar
Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren, dansen of kunst maken. En waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en dáárom is verenigen zo belangrijk.

Rabobank is vanaf haar oprichting nauw betrokken bij clubs en verenigingen. Dat komt omdat zij als coöperatie ook een soort vereniging of club is. Daarom heeft Rabobank samen met NOC*NSF, AD.nl, LKCA en Kunstbende het initiatief genomen om het fenomeen verenigen te vieren en te belonen. Dit jaar staat de veerkracht van de clubs centraal. We roepen alle clubs op om hun veerkracht zichtbaar te maken, anderen daarmee te inspireren en de waardering en erkenning te krijgen die ze verdienen.

De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport biedt sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

Gemeente- en provinciewinnaars
Op 26 mei worden de gemeente- en provinciewinnaars bekend gemaakt. De gemeentewinnaars worden op basis van de meeste stemmen vastgesteld. Je hebt minimaal 50 stemmen nodig om in aanmerking te kunnen komen voor de titel van gemeentewinnaar.

De jury kiest vervolgens per provincie uit de top 5 van gemeentewinnaars (op basis van het aantal stemmen) de provinciewinnaar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp