Reclamebordsponsoring

U bevindt zich hier:
/ Reclamebordsponsoring

Eén van de meest voorkomende vormen van sponsoring is het plaatsen van een reclamebord bij het veld. Daarnaast is het vanaf dit seizoen ook mogelijk om aan het hoofdveld een banier te plaatsen. Op deze pagina vindt u naast de vele mogelijkheden ook alle huidige bordsponsors.

Algemeen

Afspraken voor reclameborden gelden voor een periode van 4 seizoenen. Na deze periode wordt de afspraak stilzwijgend verlengd, met telkens één seizoen. Tijdens de genoemde periode van 4 jaar geldt een vast sponsortarief, hierna wordt het dan actuele bedrag in rekening gebracht, nadat de sponsor daarvan schriftelijk op de hoogte is gebracht. De productiekosten van het reclamebord komen voor rekening van de sponsor, met uitzondering van het reclamebord aan de reclamezuil. Indien een bord vanwege slijtage of op verzoek van de sponsor vernieuwd dient te worden, geldt dit als een nieuwe afspraak voor een periode van 4 seizoenen.

We hebben verschillende opties rondom de plaatsing van reclameborden.

  • Reclamebord op hoofdtribune. Bord van 900×75 cm op de zittribune, voorzien van de naam en/of logo van de sponsor.
  • Reclamebord op staantribune. Bord van 480×50 cm op de staantribune, voorzien van de naam en/of logo van de sponsor.
  • Reclamebord achter ballenvangers achter doelen hoofdveld. Bord van 300×75 cm achter de ballenvanger achter het doel, voorzien van de naam en/of logo van de sponsor.
  • Reclamebord langs hoofdveld, eventueel veld B of veld C. Bord van 300×75 cm langs hoofdveld, eventueel veld B of veld C, voorzien van de naam en/of logo van de sponsor.
  • Reclamebord aan reclamezuil. Bord van 70×40 cm aan de reclamezuil, voorzien van de naam en/of logo van de sponsor.
  • Reclamebanier aan vlaggenmast. Banier van 250×80 cm aan een vlaggenmast, voorzien van de naam en/of logo van de sponsor. Hoogte van de mast is ongeveer 6 meter, plaatsing bij het hoofdveld van sportpark Akkermolen.

Heeft u ook interesse in een reclamebord, neem dan contact op met een van onze sponsor-commissieleden. U vindt de contactgegevens op deze pagina.