Selectietrainers Jurgen Arnouts en Dirk Godrie ondertekenen contract

U bevindt zich hier:
/ Selectietrainers Jurgen Arnouts en Dirk Godrie ondertekenen contract

Een mondeling akkoord met beide trainers was er al een tijdje, maar recent hebben Jurgen Arnouts en Dirk Godrie ook daadwerkelijk hun handtekening gezet onder een contract bij Moerse Boys. Jurgen gaat op voor zijn vierde seizoen als hoofdtrainer, Dirk Godrie is de nieuwe trainer van Moerse Boys 2.

Dat Jurgen er nog minimaal een seizoen aan vast zou plakken op Akkermolen, was reeds vóór de jaarwisseling beklonken. Mondeling althans. Het zetten van de handtekeningen, de gebruikelijke formaliteit, liet enkele maanden op zich wachten. Onlangs was het dan zover. Penningmeester Maurice Vermeiren (namens het bestuur) en Jurgen ondertekende tot tevredenheid de verbintenis voor een extra seizoen, waarin Moerse Boys 1 wederom uitkomt in de Hoofdklasse.

Waar Jurgen Arnouts geen verdere introductie behoeft, is Dirk Godrie voor velen waarschijnlijk nog een grote onbekende. De nieuwbakken trainer van Moerse Boys 2 is van Belgische komaf, uit Minderhout om precies te zijn. Ervaring als trainer deed Dirk dan ook op bij onze zuiderburen, waar hij bij KFC Meerle, Hoogstraten en Meerle als trainer van jeugdteams en damesteams actief was. De laatste seizoenen was hij als assistent-trainer actief bij het eerste elftal van Minderhout.

Dirk Godrie is op Akkermolen de opvolger van Wilfried Foesenek, die de afgelopen vier seizoenen het tweede elftal onder zijn hoede had.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp