Schoolvoetbaltoernooi 2024 een groot succes

U bevindt zich hier:
/ Schoolvoetbaltoernooi 2024 een groot succes

Woensdag 27 maart vond het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi van de gemeente Zundert weer plaats. Het zou een jaar worden waarin records werden gebroken. Een record aantal teams, een record aantal toeschouwers en ruim een dozijn aan vrijwilligers.

Om 13.15u stonden de eerste teams op sportpark Akkermolen klaar om te gaan strijden om de eerste plaats. Bij alle wedstrijden werden er door de scheidsrechters punten gegeven voor sportiviteit. Aan het eind van de middag werden die opgeteld en mocht de meest sportiefste school hiervoor een beker ontvangen. Dit bleek De Koperakker te zijn. Na de poulewedstrijden was het tijd voor de finalewedstrijden. Toen daar het laatste fluitsignaal klonk bleek dat bij de jongens de Sint Bavoschool had gewonnen. Zij wonnen de eindstrijd van de Sint Jozef. Sint Antonius 2 legde beslag op de derde plaats. Bij de meisjes was de finale ongekend spannend. Ook hier won uiteindelijk de Sint Bavo. Zij wonnen de wedstrijd van de Wegwijzer en ook bij de meisjes werd de Sint Antonius derde. Traditiegetrouw werd de middag afgesloten met het nemen van penalty’s op de keeper van de jo19 van Moerse Boys. Ook hier ging de Sint Bavoschool als school bij de jongens en meisjes met de eerste plaats aan de haal. Liv van de Wegwijzer en Givani van De Koperakker werden respectievelijk de penalty koningin en koning van deze middag.

Namens de organisatie bedanken we iedereen voor deze mooie middag. We hopen jullie volgend jaar weer massaal op De Akkermolen te zien en wensen de Sint Bavoschool veel succes bij de volgende ronde van het schoolvoetbaltoernooi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp